Terug naar overzicht

Groepsaankoop Thermografie

thermo.jpgUNIEK AANBOD GROEPSAANKOOP THERMOGRAFIE
en andere scans
 

Waarschijnlijk zijn bent u ook steeds op zoek naar manieren om kosten te besparen. Dit kan nu door deel te nemen aan de groepsaankoop thermografie. Een thermografische scan kan een meerwaarde betekenen voor elk soort bedrijf, groot of klein, in om het even welke sector. 

Dit interessant en uniek aanbod is het resultaat van een goede samenwerking tussen de POM Oost-Vlaanderen, de stad Aalst en het Vlaamse Gewest. U kan hierover een infosessie bijwonen waar u deskundige uitleg krijgt en al uw vragen kan stellen. Op de website leest u waar en wanneer deze plaatsvinden en hoe u zich daarvoor kunt inschrijven. Hieronder en op www.samenwerkenloont.be/scans vindt u alle informatie over de groepsaankoop.

GROEPSAANKOOP THERMOGRAFISCHE SCAN

Dankzij de formule van een groepsaankoop, kan uw bedrijf tegen voordelige voorwaarden een thermografisch onderzoek laten uitvoeren. Met thermografie kunnen vermijdbare warmte- of koudeverliezen opgespoord worden. Dit kan in de  bouwschil zijn, maar ook in water- en stoomleidingen, koelkasten, diepvriezers, reactoren, enzovoort. 
Thermografie is bovendien een zeer geschikte techniek om elektrische kasten (zowel laagspanning als hoogspanning) te controleren, maar ook machineborden en zelfs zonnepanelen.

Waarom zo’n scan?
Door zo’n onderzoek uit te laten voeren kunt u een aanzienlijke korting krijgen op uw brandverzekering. En door onnodig energieverlies te detecteren, kunt u daarenboven ook nog extra besparingen doen.

Komt uw bedrijf in aanmerking?
Als uw bedrijf gelegen is op een Oost-Vlaams bedrijventerrein, dan kunt u zich inschrijven voor de groepsaankoop.

Wat moet zo’n scan kosten?
Omdat het om een groepsaankoop gaat, werden bij de firma BTV, die de scans uitvoert, zeer gunstige voorwaarden bedongen. Bovendien krijgen de eerste twintig inschrijvers, bovenop de groepskorting, nog een extra korting van 30%!
Uiteraard is de kostprijs van het onderzoek ook afhankelijk van wat u precies allemaal wil laten onderzoeken.

 

MEER INFORMATIE TIJDENS INFOSESSIES

Tijdens de vrijblijvende infosessie wordt meer uitleg gegeven over de scans.
Daar kunt u meteen ook terecht met al uw vragen. De infosessie vindt plaats:
> op maandag 17 februari om 19.30 uur in de Raadzaal Stadhuis Deinze, Markt 21. 

De infosessies zijn gratis en vrijblijvend, maar u dient zich wel vooraf in te schrijven.
Inschrijven via http://www.samenwerkenloont.be/scans

Wij hopen u met deze informatie van dienst te zijn.