Nieuws over netwerking

Netwerking

Wij houden eraan om de contacten tussen de ondernemers van de ambachtelijke zone in het bijzonder maar ook van heel de stad Ronse, onder andere in samenwerking met onze collega’s van Klein Frankrijk vzw, te vermenigvuldigen en te verbeteren. Via de online ledenlijsten krijgt iedereen een zicht op de bedrijfsactiviteiten van onze collega’s. Dankzij de netwerking evenementen leren wij elkaar allemaal beter kennen en willen wij het zaken doen met collega’s in Ronse stimuleren.
Breng dus steeds voldoende visitekaartjes mee naar de evenementen die wij u aanbieden ! Uw deelname is steeds gratis, inbegrepen in uw lidmaatschap.

Dankzij EIVLA (Economisch Initiatief Vlaamse Ardennen) dat door de stad Ronse in samenwerking met Oudenaarde en Kruishoutem vorm krijgt en voordelen biedt aan alle bedrijvenverenigingen in de regio, maakt u ook kennis met ondernemers uit de ruimere regio. Tweemaal per jaar krijgt u de kans om met hen van ideeën te wisselen:
- het najaarsevenement op 10 oktober 2013 in de Qubus in Oudenaarde, aangeboden door Izos vzw, de bedrijvenvereniging van Oudenaarde
- het congres op 13 maart 2014 in CC De Mastbloem in Kruishoutem met als hoofdthema “Veiligheid”
Noteer dit alvast in uw agenda en vul uw reserve visitekaartjes aan !

Wij danken onze partners

logoronsestad.png

provincie_oost-vl_logo.png

agentschap_ondernemen-logo.png


logo_abc_it_hiRes_small.png

dercor.png   lauwers.jpg