Terug naar overzicht

BIN: wintertoezicht ism Politie Ronse

WINTERTOEZICHT 2014 ISM DE POLITIE RONSE

BIN.jpg

De politie meldt ons dat zij tijdens de eindejaarsperiode extra alert op alle bedrijvenzones zullen patrouilleren. In dat kader hebben zij gevraagd om alle bedrijfsleiders op te roepen om ons te informeren over hun sluitingsperiode. Hiervoor wordt een meldingsformulier beschikking gesteld. Dankzij deze informatie kan de politie bij de gesloten bedrijven extra waakzaam zijn tijdens hun patrouille. Via het gevraagde telefoon/gsm-nummer kan de politie iedereen snel contacteren voor dringende meldingen. Het mailadres wordt gebruikt om niet-dringende berichten te bezorgen. Deze gegevens worden enkel gebruikt in het kader van dit eindejaarstoezicht 2014.

Het spreekt voor zich dat deze informatie vertrouwelijk behandeld wordt !
Mocht u hieraan twijfelen dan raden wij u aan contact op te nemen met uw zonechef of uw wijkagent. 
Of mail naar info@pontoost.be.

MELD NU UW VAKANTIEPERIODE: klik HIER.  

Wij danken u voor uw medewerking aan de veiligheid van uw bedrijvenzone tijdens de komende eindejaarsperiode. Elk jaar opnieuw worden bedrijven in vakantieperiodes immers geconfronteerd met meer inbraken en vandalisme. Vandaar dat wij hieraan willen remediëren via deze vakantiemeldingen en een nauwere samenwerking met de politiediensten.

Deze actie kadert in de EIVLA-acties voor bedrijventerreinen met de steun van Kruishoutem, Oudenaarde en Ronse en de respectieve bedrijvenverenigingen Zaubeek vzw, Hoogmolen vzw, Izos vzw, Klein Frankrijk vzw en Pont Oost vzw.