Terug naar overzicht

Sportdag JCI Vlaanderen op 21 juni 2014

AXI 2012 > Special edition: Sportdag JCI Vlaanderen 2014 - JCI Sport Worldwide


Na tien jaar Industrial Sports Trophy en zeven uitgaven van AXI (Adventure CROSS for Industrials) organiseert JCI Ronse op 21 juni 2014 de ‘Sportdag JCI Vlaanderen 2014 - JCI Sport Worldwide’. JCI Ronse werd met al haar sportdagervaring dit jaar verkozen om de ‘Sportdag JCI Vlaanderen’ te organiseren voor JCI. Dit betekent dat we dit jaar extra veel JCI-teams verwachten die er een sportieve lap gaan op geven.

Omdat we echter de bedrijven in Ronse die om de twee jaar opnieuw uitkijken naar ‘AXI’ - de bedrijvensportdag en uniek teambuildingmoment - niet op hun honger willen laten zitten, besloten we om van de twee één te maken: dubbel zoveel fun dus, maar ook twee klassementen: een JCI- en een bedrijven Ronse klassement.

Beloon uw medewerkers met een dag vol teambuilding en fun!
Da’s wat je deze dag mag verwachten: een spetterende sportdag voor bedrijven en verenigingen waarbij teamspirit, teambuilding, strategie, avontuur en sportieve fun hand in hand gaan en dit aan een prijs die meer dan democratisch is… Een beter aanbod om uw medewerkers dichter bij elkaar te brengen en de groepssfeer te stimuleren vindt u nergens!
Door de jaren heen is deze sportdag uitgegroeid tot een vaste waarde waarbij collega’s elkaar eens van een andere kant leren kennen. Een gezonde geest in een gezond lichaam en dat uiterst gemoedelijk in praktijk gebracht.
Het wordt een sportieve, maar zeker ook ludieke wedstrijd, laagdrempelig, waarbij competitie ondergeschikt is aan ‘teamspirit’. Deelnemen is immers belangrijker dan winnen! Voor elke deelnemer is er een leuk aandenken.
Na de ‘inspanning’ volgt de ‘ontspanning’ met de traditiegetrouwe reuze-BBQ en de afsluitende Sportdag-party.

Voor het infodossier: klik hier.
Het inschrijvingsformulier vindt u hier.