Terug naar overzicht

Vakantietoezicht aanvragen

BIN.jpgAANVRAAG VAKANTIETOEZICHT WINTER 2014

De politie van Ronse meldt ons dat zij tijdens de eindejaarsvakantie extra alert zullen patrouilleren op alle bedrijvenzones. In dat kader vragen zij dat elke bedrijfsleider meldt wanneer zijn bedrijf gesloten is tijdens deze donkere eindejaarsperiode. Dankzij deze informatie kan de politie bij de gesloten bedrijven extra waakzaam zijn tijdens hun patrouille. Via het gevraagde telefoon- of gsm-nummer zal de politie u snel kunnen contacteren voor dringende meldingen. Het mailadres zal gebruikt worden om niet-dringende berichten te bezorgen. Deze gegevens worden enkel gebruikt in het kader van dit wintertoezicht 2014.

Het spreekt voor zich dat deze informatie vertrouwelijk behandeld wordt !
Mocht u hieraan twijfelen dat raden wij u aan contact op te nemen met uw zonechef of uw wijkagent. Of mail naar info@pontoost.be.

BELANGRIJK !
Wij danken u voor uw medewerking aan de veiligheid van uw bedrijvenzone tijdens de komende vakantieperiode. Deze actie kadert in de EIVLA-acties voor bedrijventerreinen met de steun van Kruishoutem, Oudenaarde en Ronse en de respectieve bedrijvenverenigingen Zaubeek vzw, Hoogmolen vzw, Izos vzw, Klein Frankrijk vzw en Pont Oost vzw.